You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo
logo

Over mij

Welkom op mijn Website

Mijn naam is Sanita van der Veen in 2017 ben ik begonnen met Fotografie en heb ik mijn eerste Camera gekocht. Toen ben ik de fotografie-wereld in gedoken. Van jongs af aan had ik al oog voor mooie en bijzondere dingen om mij heen, alleen had ik toen nog geen camera om dit vast te leggen:-)

Alles ging vanzelf en had ik mijn passie gevonden!
Ik las veel artikelen op internet kocht boeken en via Youtube kon ik het een en ander leren.
Iedere maand werden mijn foto's aanzienlijk beter, qua compositie en onderwerp, toen wilde ik mijn werk graag aan anderen laten zien!
Via social media ontving ik positieve reacties.
Ik deed mee aan foto-wedstrijden, al vrij snel stond ik met foto's in de Gemeente gids van de Fryske Marren en Gemeente Opsterland. Ook heb ik publicaties gehad in de Sneekerkrant en de Frieslandpost en sta ik deze maand April/ Mei in het blad Noorderland met een fotoreportage over Dekemastate.

De meeste fotos zijn hier in Friesland gemaakt, maar af en toe ben ik ook verder weg te vinden en ben ik bijvoorbeeld bij de Luchtmachtdagen in Belgie of Duitsland, ook ben ik in Walsrode geweest het grootste vogelpark van de wereld, ik heb daar bijzondere foto's gemaakt.

Title of the image box

Expositie

2 Juli t/m 1 September 2019 heb ik mijn eerste Expositie bij Revalidatie Friesland in Beetsterzwaag gehad. In 2021 mocht ik exposeren in het VVV Kantoor van Heeg. Al mijn foto's die ik exposeer of publiceer zijn te koop.

Mocht je interesse hebben in het kopen van mijn foto's, stuur me dan even een berichtje via het Contact formulier op deze website.
Ook ben ik bezig met het verkopen van ansichtkaarten, wat nog steeds leuk is om te versturen! :-)

Verzoek

Misschien heb je een speciaal verzoek om die ene foto te gebruiken die in mijn fotobestand staat
voor in een magazine of blad.

Wie weet tot ziens bij

Meer van mijn werk

Photography, Landscape, Portret, City, Nature, Animals

Contact

Heeft u interesse of vragen over mijn foto's stuur mij dan even een vrijblijvende email.